Terafox

Internet-markkinointi, oppimispelit, yrityspelit ja markkinointipelit

Opi tehokkaasti Terafoxin työkaluilla, solmi kontakteja, aktivoidu yhteisöissä, ystävysty ja kehitä taitojasi viihtyessäsi. Helppoa ja toimii kaikkialla.

Mr. K. K.-S. portrait
tj. Kai Kurki-Suonio

Terafox Oy on perustettu 1991 tietotekniikan ja informaatiopalvelujen tuottajaksi ja markkinoijaksi. Tuotteemme ja palvelumme kattavat ohjelmistot sekä niihin liittyvän materiaalin muokkaamisen ja grafiikan, videon ja valokuvien tuottamisen. Käytämme projektin vaatimusten mukaisesti yhteistyökumppaneita. Palvelun tarjonta tapahtuu tapauskohtaisesti asiakkaan omalta palvelimelta tai ASP-pohjaisesti (Software-as-a-Service) tarjoamanamme kokonaispalveluna

Promopelit

Suunnittelemme ja toteutamme promopelejä (promootiopelejä, mainospelejä, markkinointipelejä - advergames) markkinoinnin ja mainonnan tarpeisiin. Yrityksen web-sivuille liitettävät markkinointipelit mahdollistavat laajan ja pitkäaikaisen kontaktipinnan suhteellisen kevyillä kustannuksilla. Promopelin avulla on mahdollista opettaa nykyisille ja tuleville asiakkaille jotain itse yrityksestä ja sen tuotteista hauskalla tavalla.

Promopeli, mainospeli, markkinointipeli... Mikä nimitys on mielestäsi sopivin? Äänestä!

Yrityspelit

Suunnittelemme ja toteutamme bisnespelejä (yrityspelejä) organisaatioiden toiminnoissa tarvittavien taitojen oppimista varten. Kehitämme yleiskäyttöisiä valmisohjelmistoja sekä toteutamme erillisprojekteja asiakkaidemme kanssa.

businessman image

Bisnespelien avulla vahvistetaan henkilökunnan motivaatiota sekä tuodaan esiin uusia ideoita yrityksen toiminnan kehittämiseksi. Peliä voidaan hyödyntää myös osaamisen arvioinnissa. Pelin avulla opiskellaan yrityksen johtamista, tai kohteena on esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttäminen.

Pelissä opittavat taidot ovat kytköksissä yrityksen toimintaan ja siihen liittyviin menestystekijöihin. Osaamisen arviointi on tärkeää - peliohjelmistoon kuuluu välineet taitojen mittaamiseen

Katso esimerkkejä yrityspeleistä

Oppipelit

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia oppipelejä (oppimispelejä) tilaustyönä. Kehitämme muun muassa Terafox Sailsim purjehdussimulaattoria navigointi- ja veneilykoulutuksen tarpeisiin.

Sailsim screen image

sailsim menu image Terafox Sailsim on navigointi- ja purjehdussimulaattori sekä -peli, joka on suunniteltu veneilykoulutusta ajatellen. Painopiste on ollut paitsi navigoinnissa, myös yleisissä veneilytaidoissa ja etenkin saaristossa liikkumisessa.

Oppimispelien tekninen toteutus tehdään yhteistyössä Arts and Minds Oy:n kanssa.

Mikä nimitys paras? Oppipeli, opetuspeli, oppimispeli? Äänestä!