Esimerkkejä Terafoxin yrityspeleistä

TERAFOX Tebs bisnespeli

BNG image TERAFOX Tebs on yleiskäyttöinen bisnespeli ja samalla liiketoiminnan simulaattori - väline yrityksen kehittämisen ja henkilöstön koulutuksen tarpeisiin. Tebsiä voi käyttää monin eri tavoin, yrityksen tarpeisiin sellaisenaan tai oppilaitoksen/kouluttajan/konsultin välineenä koulutusohjelman yhteydessä. E-learning eli verkkoa hyödyntävä etäoppiminen on kasvussa oleva ilmiö; simulaatioihin perustuva oppiminen on seuraava vaihe kehityksessä. Pelimuotoisena liiketoiminnan opiskelu ja kehittäminen on motivoivaa ja hauskaa. TERAFOX Tebs hyödyntää täysin tietoverkkoa, on helppokäyttöinen ja tukee kokemuksellista e-oppimista.

Builder's Net Game

Johtamistaidon Opiston Rakennusbisnessimulaattorin verkkoversio

Evalo Business Simulation Mobile

Tarkoitus: oppia yritystaloutta ja johtajuutta

Ebsm on simulaatiopohjainen yrityspeli, joka on kehitetty erityisesti Series 60 -laitteille (kännyköille). Se opettaa tärkeimmät toimintatavat, konseptit ja perusteet liiketoiminnasta ja harjoituttaa päätöksentekoa sekä kehittää pelitaitoja. Pelin tämä versio on tehty neljälle pelaajalle.

Kaikki yrityksen tärkeimmät funktiot on otettu mukaan simulaatioon. Se kattaa muun muassa rahoituksen, tuotekehityksen, henkilöstön kehittämisen sekä organisaation, tuotannon, markkinoinnin ja myynnin

Pelin voittaja on se pelaaja, jonka yhtiöllä on suurin markkina-arvo, mikä puolestaan lasketaan käyttäen useita laskentaperusteita. Taloudellisen tilanteen ohella pelaajista arvioidaan johtajuuspisteet, jotka riippuvat heidän organisaatioon ja henkilöstöön liittyvistä päätöksistään ja toimenpiteistään.

Evalo Business Simulation Mobile perustuu Series 60 MIDP Java (J2ME) tekniikkaan ja käyttää hyväksi GPRS tai 3G -yhteyksiä. Pelin käyttöliittymätekniikkaa voidaan soveltaa kaikkiin eri pelityyppeihin, kun halutaan näistä mobiiliversio web-version rinnalle - tai kokonaan erillinen mobiilipeli.

JTOBS - JTO Maestro BisnesSimulaattori Java applettina

Johtamistaidon Opiston yrityspelin käyttöliittymä game interface image